C. Sainzas ir R. Merhi dar šiemet sės už „Caterham“ bolido vairo?

Carlosas Sainzas jaunesnysis / Getty Images nuotrauka
Carlosas Sainzas jaunesnysis / Getty Images nuotrauka

Du Ispanijos lenktynininkai, Carlosas Sainz jaunesnysis ir Roberto Merhi, dar šiemet gali sėsti už F-1 „Caterham“ ekipos bolido vairo.

Manoma, kad anksčiau ar vėliau minėtieji sportininkai gali užimti vietą, kuri praėjusį savaitgalį Belgijoje buvo trumpam atitekusi Andre Lottereriui.

Apie tai, kad C. Sainzas šiemet gali tapti „Caterham“ lenktynininku, imta kalbėti dar prieš Didžiosios Britanijos GP. Minėtąją ekipą ir „Red Bull“ sieja gana glaudūs ryšiai. Abi komandos naudoja „Renault“ variklius. „Caterham“ į savo bolidus montuoja „Red Bull“ sukurtas pavarų dėžes.

R. Merhi, 2011 metais tapęs Europos F-3 čempionu ir po to kelis metus praleidęs DTM čempionate, praėjusį savaitgalį Belgijoje buvo susitikęs su „Caterham“ ekipos atstovais.

Tiek C. Sainzas, tiek minėtasis R. Merhi šiemet varžosi „Formulės Renault 3.5“ čempionate, kuriame atitinkamai užima pirmą ir antrą vietas. Abiems sportininkams dar liko trys etapai – nei vienas iš jų nesikerta su F-1 varžybomis.

Pagal taisykles, F-1 ekipa per sezoną gali pasinaudoti keturių pilotų paslaugomis. „Caterham“ komandos garbę šį sezoną jau gynė trys sportininkai. Taigi laimė sėsti už britų ekipos vairo gali nusišypsoti tik vienam iš dviejų ispanų – C. Sainzui jaunesniajam arba R. Merhi.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.